Zwangerschapsbegeleiding

Bevallig Bevallen!

 

Giving birth should be your greatest
achievement, not your greatest fear!

HOERA, EEN BABY!

Wanneer je zwanger wordt, verandert er plots heel veel in je leven. Je lichaam verandert, psycho-emotioneel gebeurt er heel wat. Iedere aanstaande mama zit met vragen en twijfels. Kortom, laat je bijstaan door een professional.
Een goede voorbereiding leidt tot een vlottere bevalling.
En na de geboorte helpen wij je lichaam te herstellen, zodat je ten volle met je kind(eren) kan spelen, zonder zwangerschapsgerelateerde klachten. 

WAT DOEN WE?

Fit tijdens je zwangerschap
Zwangerschapsmassage
Geboortelessen
Eéndaagse bevalcursus
Zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn
Bekkenbodem perinataal
Babymassage
Reconditionering  en sporthervatting postnataal
Littekenbehandeling

FIT ZWANGER

Individueel of in groep.
Een combinatie van kracht, lenigheid, houdingen, ademhaling, bekkenbodem, relaxatie,… om voelend zwanger te zijn en je voor te bereiden op je bevalling.

GEBOORTELESSEN

Hoe verloopt de geboorte? Hoe moet ik met de pijn omgaan? Wat kan mijn partner doen? In welke houdingen kan ik bevallen? Allemaal vragen die we beantwoorden in de geboortelessen. Partners zijn natuurlijk welkom!

(PIJN)KLACHTEN

Heel veel kwaaltjes zijn normaal tijdens de zwangerschap. Dat wil niet zeggen dat ze niet verholpen kunnen worden. Tips om bekkenpijn te verlichten, tape om zware benen te verhelpen, carpool tunnel verlichten,… 

BEKKENBODEM

Je bekkenbodem krijgt het zwaar te verduren tijdens de zwangerschap en de bevalling. Zelfs na een keizersnede is het zinvol om je bekkenbodem terug op te trainen. Zo plas je niet in je broek wanneer je kleintje drie wordt en jou mee neemt op zijn gloednieuwe trampoline. 

MEER INFO

www.bevalligbevallen.be

carlijn.vandersmissen@gmail.com

Gsm: 0498 77 99 49